Okus koji dolazi do izražaja

Tortilje i lepinje koje potpuno zadovoljavaju vaše potrebe

TORTILJE I LEPINJE

Distributer tvrtke Mission Foods za Hrvatsku i Sloveniju

MISSION FOODS TORTILJE

Svi koji su već bili u kebabima diljem Europe sigurno znaju da pravi lokal u svojoj ponudi mora imati i dürüm (yufka). Za razliku od klasičnog kebaba, kod dürüma se meso “zarola” u tortilju te tako više do izražaja dođe samo meso. Kako je u posljednje vrijeme i kod nas porasla potražnja za Dürüm tortiljama, mi ih također imamo u našoj ponudi. Uvozimo ih od tvrtke MISSION FOODS iz Nizozemske i nudimo u dvije veličine (25 cm i 30 cm promjera).

DURUM TORTILJA

Okus koji dolazi do izražaja

Dürüm tortilje u našoj ponudi dolaze u dvije veličine – 25 i 30 cm promjera. Sastoje se od pšeničnog brašna, biljnog ulja, soli, vode i šećera, a kao i meso napravljene su po Halalu. Tortilje uvozimo od tvrtke Mission Foods iz Nizozemske čiji smo zastupnici za Hrvatsku i Sloveniju. U odnosu na klasičan kebab kod Dürüma se meso zamota u tortilju pa tako do izražaja više dolazi sam okus mesa.

LEPINJE

Vlastita pekara i distribucija

Izvorna kvaliteta iz vlastite pekare. Lepinje i ostala peciva za fast food iz vlastite
proizvodnje pružaju i mogućnost izrade po narudžbama klijenata. Osobito smo ponosni na hamby peciva koja proizvodimo u različitim kalupima i veličinama. Pekara i proizvodnja peciva smještena je u Zadru, a originalna receptura, brza dostava i provjerena kvaliteta stavlja nas u poziciju poželjnog partnera za distribuciju svježih pekarskih proizvoda.

FALAFEL VEGE

Vegetarijanski specijalitet

Ovaj vegetarijanski specijalitet izrađuje se od umekšanog i mljevenog boba i slanutka sa dodatkom peršina, korijandera, češnjaka i ostalih začina. Falafel se u potpunosti radi bez mesa i odlična je vegetarijanska alternativa mesnom kebabu.