Meso za kebab i burgere

Pronađite meso koje potpuno zadovoljava vaše potrebe

FRIGUS GRUPA d.o.o.

Distributer mesa za kebab i burgere. Prodaja ugostiteljske opreme i ambalaže

Upoznajte nas

Proizvode koji će u cijelosti zadovoljiti okus i kvalitetu na domaćem i regionalnom tržištu

VIZIJA

Naš cilj je postati vodeći dobavljač za fast food restorane diljem Hrvatske i regije.

MISIJA

Distribucija mesa za kebab, mesa za burgere, peciva za burgere iz vlastite pekare, oprema za fast foodove i ostalih proizvoda koji u cijelosti zadovoljavaju okusom i kvalitetom na domaćem i regionalnom tržištu.

O NAMA

Svoje poslovanje započeli smo 2007. godine, kada je otvoren prvi kebab restoran u Zadru pod brandom Mc Kebab. U samom početku ugostiteljskog poslovanja meso za kebab dobavljali smo od raznih hrvatskih proizvođača i uvoznika. U slaboj ponudi nismo uspjeli pronaći proizvode koje bi nas u cijelosti zadovoljili po pitanju okusa i kvalitete, te smo razmišljali o vlastitom uvozu mesa.

Kontinuirani rast poslovanja, proširenje spektra djelatnosti i konstantna želja za razvojem potakla nas je na formiranje tvrtke Frigus grupa, unutar koje održavamo naš brend “Gurmazam”. Nakon obilaska većine njemačkih tvornica za proizvodnju kebaba te isprobavanja različitih mesa za kebab odlučili smo se za jednog od vodećih proizvođača u Europi.

Tvrtka Öztürk oduševila nas je paletom proizvoda te smo početkom 2009. godine ostvarili suradnju i postali distributeri za područje Hrvatske i regije.

Suradnju ostvarujemo i sa tvrtkama Koliber, Ceylan, Saro i Bartscher, čiji smo zastupnici u Hrvatskoj. Sukladno potražnji na tržištu, svoj asortiman proširili smo na sve proizvode usko vezane uz pripremu i konzumaciju kebaba, burgera i fast food-a; od roštilja i noževa za kebab, preko originalnih Dürüm tortilja, do peciva koje pripremamo u našoj pekari u Zadru. Sa tri skladišta u Hrvatskoj (Zadar, Zagreb i Split), omogućavamo brzu i čestu dostavu proizvoda kroz cijelu Hrvatsku i Sloveniju, te konstantno radimo na proširenju i obogaćenju svojih usluga. Sva naša vozila certificirana su za prijevoz smrznutih/hlađenih namirnica u kontroliranim temperaturnim uvjetima. Trenutno smo jedni od vodećih distributera i uvoznika mesa te ugostiteljske opreme u Hrvatskoj, a godišnje prodamo preko 500 tona mesa.

logo