Meso za kebab i fast food

Pronađite meso koje potpuno zadovoljava vaše potrebe

MESO-ÖZTURK

Generalni zastupnik za Hrvatsku i Sloveniju

Meso za Kebab i Fast food

Proizvode koji će u cijelosti zadovoljiti okus i kvalitetu na domaćem i regionalnom tržištu

Kao ponosni generalni zastupnici Tvrtke Öztürk za Hrvatsku i Sloveniju nudimo sve vrste kebaba duboko smrznutih na -18 °C, zamotanih u foliju i pojedinačno pakiranih u kartonske kutije (po narudžbi kupca) radi lakšeg skladištenja. Meso se distribuira u pakiranjima od 5 kg, 10 kg, 15 kg, 20 kg, 25 kg, 30 kg, a po narudžbi i u pakiranjima do 100 kg. Kontrolama podrijetla i kvalitete ovo meso ispunjava stroge EWG norme, a svi su proizvodi HACP i HALAL certificirani.

Tvrtka Öztürk u svojoj ponudi ima više vrsta mesa za kebab. Sigurni smo da ćete i vi naći meso koje potpuno zadovoljava vaše potrebe.

DÖNER CLASSIC

Brže pečenje i posluživanje

Döner Classic meso sastoji se od 70% junećeg mesa u kombinaciji sa 30% puretine. U usporedbi sa ostalim vrstama mesa, okusom je malo pikantniji. S obzirom da ima veći postotak mljevenog mesa, brže se peče pa se stoga i ubrzava postupak rezanja i posluživanja.

DÖNER LUX

Svijetla boja prilikom pečenja

Döner Lux jedno je od naših najkvalitetnijih mesa. Sastoji se od 90% junetine i 10% puretine, od čega 30% u šniclama, a ostatak u obliku mljevenog mesa. Takva kombinacija daje lijepu svijetlu boju prilikom pečenja. U ovoj kombinaciji izbjegnuta je upotreba umjetnih stabilizatora.

DÖNER TAVUK

Lagani izbor pilećeg mesa

Döner Tavuk meso je koje se sastoji od 100% pilećeg mesa u šniclama. Koristi se meso batka i zabatka koje se tranšira te marinira i slaže jedno na drugo. Tavuk se često nudi kao dodatni izbor uz jedno od navedenih vrsta mesa. U kombinaciji sa našom Dürüm tortiljom izvrstan je i lagani izbor za sve koji paze na kalorije.

DÖNER YAPRAK

Najkvalitetnije teleće meso

100% teleće meso u šniclama, bez upotrebe mljevenog mesa. Najkvalitetnije, a ujedno i najcjenjenije meso za ovakav oblik kebaba koji je klasičan za Tursku. Döner Yaprak savršen je izbor za sve koji cijene kvalitetu i za svoje klijente odabiru samo najbolje.

DÖNER KEBAB REZANI

Praktično pakirano meso

Rezani Döner kebab sastoji se isključivo od junećeg mesa bez dodataka konzervansa i glutena. Distribuira se u različitim smrznutim pakiranjima. Ovako pakirano meso praktično je za tvrtke koje ne posjeduju svu profesionalnu opremu za izradu kebaba, ali svojim klijentima žele ponuditi brzo i jednostavno rješenje visoke kvalitete.

HAMBURGERI I ĆEVAPI

Čisto juneće meso ili kombinacija

Hamburgeri i ćevapi po originalnoj i tradicionalnoj recepturi. Hamburgere pripravljamo u različitim veličinama i gramažama dok od začina koristimo isključivo sol i papar. Za pripremu koristimo čisto juneće meso dok za ćevape koristimo i kombinacije, ovisno o potrebama klijenata.

PONUDA MESA

Naše najkvalitetnije meso u ponudi sastoji se od sto posto junetine, što mu daje lijepu svijetlu boju prilikom pečenja. Za razliku od ostalih vrsta, sadržava oko 30 posto šnicli. Time je izbjegnuta upotreba umjetnih stabilizatora, koji inače kebab čine kompaktnim i omogućuju lako rezanje. Tu vrstu mesa cijenit će svaki istinski ljubitelj kebaba, zato ga preporučujemo u svim lokalima u kojima cijena nije na prvom mjestu.

Naš Top Seller u ljetnoj sezoni duž jadranske obale. Sto posto je od junetine i, za razliku od Döner LUX-a, malo je pikantniji. Sastoji se od deset posto šnicli, što ga čini pogodnim u lokalima gdje u kratkom roku treba pripremiti veću količinu kebaba. Kako ima veći postotak mljevenog mesa, brže se peče, pa stoga i brže reže i poslužuje.

Döner Mix vrsta je mesa koja se posljednjih godina najviše probila na tržištima diljem svijeta ponajprije zbog povoljne cijene. Kebab od tog mesa u vašem će se lokalu moći nuditi i po cijeni od 20 kn. On nije ništa manje ukusan i kvalitetan od ostalih, njegova cijena postignuta je isključivo dodavanjem mesa peradi. U njegovu je sastavu 65 posto junetine i 35 posto mesa peradi. Sadržava prilično mali postotak šnicli te je, kao i Döner CLASSIC, iznimno pogodan za lokale gdje je brzina bitan čimbenik.

Sto posto pileće meso i sto posto šnicle! Sastoji se isključivo od pilećih bataka i zabataka koji se tranširaju i nakon mariniranja slažu jedan na drugi. Tavuk je meso koje se u lokalima često nudi kao dodatni izbor uz jednu od prethodno navedenih vrsta. Tavuk u kombinaciji s našom dürüm tortiljom izvrstan je izbor za sportaše i sve koji paze na kalorije.