Oprema za kebab i fast food

Kvalitetna oprema prema vašim potrebama i zahtjevima

OPREMA ZA UGOSTITELJSTVO

Distribucija, servis, rezervni djelovi i edukacija zaposlenika

Ugostiteljska oprema za Kebab i Fast food

Kvaliteta na domaćem i regionalnom tržištu

Nudimo i kompletnu ugostiteljsku opremu i sve što vam je potrebno za pripremu kebaba. Na svu opremu iz naše ponude dajemo jamstvo, nudimo servis, rezervne dijelove i održavanje kupljene opreme. Kako je u našoj tvrtki kvaliteta na prvome mjestu, opremu kupujemo isključivo od renomiranih i provjerenih dobavljača.

OPREMA

Distribuiramo opremu isključivo od renomiranih i provjerenih dobavljača

Ceylan je godinama jedan od vodećih proizvođača noževa za kebab koji ima velik tržišni udio u Njemačkoj. Noževi tvrtke Ceylan poznati su po izdržljivosti i jednostavnosti. Lagani su pa ni nakon dulje upotrebe ne umaraju korisnika. Prije nekoliko godina tvrtka Ceylan počela je proizvoditi i roštilje za kebab. Kako Ceylan upotrebljava potpuno jednake komponente i sustav kao i tvrtka POTIS, kvaliteta i izdržljivost njihovih roštilja je neupitna. Kao klasičnu kombinaciju našim kupcima nudimo i preporučujemo roštilj Ceylan GO-D4 (poznatiji kao Potis GD4) i nož Ceylan NG3. Sve ostale noževe i roštilje možemo vam naručiti u najkraćem roku.

NAPOMENA: Roštilj i nož našim kupcima dajemo po povlaštenim cijenama, a moguće ih je kupiti na rate.

CEYLAN PROFESIONALNA OPREMA

Ponosni smo zastupnici tvrtke Ceylan

Ponosni smo zastupnici tvrtke Ceylan, vodećeg proizvođača noževa za kebab sa impresivnim tržišnim udjelom u republici Njemačkoj. Kao klasičnu kombinaciju našim kupcima nudimo i preporučamo roštilj Ceylan GO-D4 (poznatiji kao Potis GD4) i nož Ceylan NG3. Svi ostali noževi i roštilji, kao i svi rezervni dijelovi za opremu mogu se naručiti i dostaviti u kratkom roku.

SARO I BARTSCHER OPREMA

Suradnju ostvarujemo i sa tvrtkama Saro i Bartscher, čiji smo zastupnici u Hrvatskoj

Tvrtka Saro bavi se proizvodnjom zamrzivača, hladnjaka, hladnjaka za piće i skladištenje te ostale profesionalne opreme za kuhinje. Sav asortiman dostupan je po narudžbi. Tvrtka Bartscher specijalizirana je također za profesionalnu gastro opremu te u svojoj ponudi sadrži među ostalim; profesionalne štednjake, konvektomate (parno konvekcijske pećnice), rashladne vitrine, strojeve za rezanje povrća i sl. Cijeli asortiman dostupan je po narudžbi.

ALUMINIJSKA FOLIJA

Održite svježinu

Aluminijska folija neizostavan je pribor u bilo kojoj prehrambenoj djelatnosti. U našoj ponudi na izbor nudimo dvije standardne veličine – 0,29×1,5m, debljina: µm 10.5 / 0,45×1,5m, debljina: µm 11.

AMBALAŽA

Prezentacija vašeg brenda

Nudimo i različite oblike ambalaža za kebabe, hamburgere, sendviče i druge vrste fast food-a, kao što su papirnate vrećice dimenzija 16×16 cm, Döner box-ovi i sl.

REKLAMA

Prava reklama garancija je unosnog poslovanja. Vođeni tim saznanjem, svojim kupcima nudimo atraktivan reklamni materijal. Oblijepite staklene stijene vašeg objekta, postavite stalke s reklamom i odjenite svoje osoblje u upečatljive majice kratkih rukava. Reklamni materijal sadržava naš kreativno dizajniran logo koji je diljem Hrvatske postao sinonim za ukusan i kvalitetan kebab!

  • obljepljivanje staklenih stijena
  • stalke s reklamom
  • majice kratkih rukava s reklamom za vaše osoblje

EDUKACIJA

Kvaliteta mesa i ostalih namirnica nije dovoljna za dobar kebab, sama priprema iznimno je bitna da bi konzument u konačnici bio zadovoljan. Stoga svojim kupcima nudimo edukaciju osoblja za pripremu kebaba, a i samim vlasnicima rado ćemo pomoći savjetima u vezi opremanja i ostalih pitanja prilikom otvaranja lokala. Na osnovi dugogodišnjeg iskustva u vođenju kebaba i rada u njemu omogućujemo kvalitetnu edukaciju i savjete iz prve ruke. Svojim kupcima rado ćemo otkriti i recepturu za pripremu našega blagog i ljutog umaka, a u slučaju posjedovanja peći za pizzu, rado ćemo vam pokazati i kako napraviti savršenu lepinju i dürüm tortilju.